Onze Rode Duivels zijn zich volop aan het klaarstomen voor het EK-voetbal 2016. Zoals iedereen weet, speelt ons elftal op maandag 13zaterdag 18 en woensdag 22 juni 2016 in de voorronde van deze spannende competitie.

Waar zijn die EK-handjes?

Qmusic supportert mee en trekt daarom met z'n immense Q-wedstrijdbal naar drie plaatsen in Vlaanderen. Vanuit deze bal zal Regi draaien tijdens de halftime en zorgen voor de nodige ambiance. 

Zes Vlaamse steden maken kans om de Q-wedstrijdbal te winnen, namelijk RoeselareSint-TruidenTurnhoutGeraardsbergenLier en Lokeren. Elke match gaat deze bal naar een andere stad, wat wil zeggen dat er slechts drie steden kunnen winnen.

De zes steden die kans maken, hebben ambassadeurs die zich ervoor inzetten om de Q-wedstrijdbal naar hun stad te halen. Zo is al bekend dat Rode Duivel Simon Mignolet ambassadeur voor Sint-Truiden is en ex-Rode Duivel Yves Vanderhaegen is ambassadeur van Roeselare. 

#letshaveaball

Wie bepaalt de winnaars? Jullie, de Q-luisteraars! Stem vanaf maandag 30 mei 2016 gratis via de Q-app op de stad van jullie keuze. Op vrijdag 10 juni 2016 maken Q-dj's Maarten en Dorothee bekend welke drie steden winnen en waar de Q-wedstrijdbal met Regi naartoe trekt.

Wat is zo'n actie zonder geslaagde hashtag? Deze keer lanceert Qmusic #letshaveaball.

Regi blikt alvast vooruit: “Ik kijk er al naar uit om met alle supporterende Vlamingen als 1 blok achter onze nationale helden te staan. We gaan er een lap op geven en zorgen voor een stevig feest! Let’s have a ball.”