Zaterdag 2 juli was het weer zo ver, Qmusic opende het Q-Beach House met een officiële inhuldiging van de Oostendse burgemeester Johan Vande Lanotte. De hele zomer lang presenteren de Qmusic-dj’s afwisselend van 10.00 uur tot 22.00 uur live vanop het strand van Oostende. De rode draad is ook dit jaar weer live muziek!

 

Alice On The Roof eerste artiest bij Q-Beach Live

Met Q-Beach Live geeft Qmusic elke weekdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur bij Rik & Violette bekend en minder bekend muziektalent letterlijk en figuurlijk een podium. Op maandag 4 juli gaf Alice On The Roof hiermee de aftrap.

Bob Sinclar geeft aftrap van Sunset Concerten

Het eerste Sunset Concert is alvast bekend, donderdag 14 juli komt de Franse top-dj Bob Sinclar naar Oostende.

Qmusic zorgt niet alleen voor sfeer in Oostende

Ze zorgen er ook voor dat iedereen weet wat er voor de rest in Vlaanderen gebeurt. Q-dj's Sam en Heidi gingen bij de luisteraars op zoek naar een Q-Summer Reporter. De 24-jarige Matthias Vandenbulcke uit Gent kreeg deze titel en zal 2 maand lang verslag uitbrengen op radio en sociale kanalen van Qmusic over de natste poolparties, de gezelligste BBQ's en de luidste festivals.

De zomerse vibe wordt ook online doorgestrokken. Qmusic lanceert een extra radiostation: Q-summer, waarbij iedereen tot eind september via qmusic.be zomerse platen kan ontdekken.

Geniet van de zomer van 2016!