Vanaf maandag 5 september 2016, kunnen gebruikers van Q2.be en de Q-app live en uitgesteld naar Q2 kijken. Hiervoor lanceren we een nieuwe Q-app, waarin zowel het tv-merk Q2 als het radiomerk Qmusic samen komen. Binnen het gloednieuwe Q2-luik kan je voortaan live kijken naar je favoriete programma bij Q2 waar en wanneer je wil. Dit zowel op laptop en PC, als op smartphone en tablet (Android en iOs).

Qmusic & Q2

Naast live kijken, kan je heel wat programma’s uitgesteld (gemiddeld tot zeven dagen terug) bekijken. Als een programma al begonnen is, kan je makkelijk inpikken vanaf de start. Mensen die willen kijken via de online platformen, hebben wel een gebruikersprofiel nodig, dat eenvoudig aan te maken is op de site of via de app. 

In het Qmusic-luik kunnen gebruikers overal live de radio-uitzending volgen, gratis berichtjes sturen, zien welke liedjes er gedraaid worden, …

YOU 

Naast Qmusic en Q2 is er een YOU-luik voorzien. In het YOU-gedeelte vind je berichten die we speciaal voor jou samenstellen: nieuwe Q-acties, toffe quotes uit programma's, verkeers- en weerinfo, tweets.  Je kan nu ook opstaan en gaan slapen met Q, want de Q-app heeft een wekker en een sluimerfunctie. Als je wilt gaan slapen met Q op de achtergrond kan jij instellen hoe lang jij Q nog wilt horen tot je in slaap valt.

De 250.000 huidige gebruikers van de vorige Q-app - die enkel vanuit het radiomerk Qmusic vertrok - krijgen een automatische update van de nieuwe app.