Op woensdag 11 mei 2016 verhuist het Q-duo Sean en Marcia voor een dag naar Antwerpen. Ze verlaten de Q-studio en openen de deuren van hun exclusief 'undergroundfeestje': The BSMNT Club. Deze niet te missen party gaat door op de 21ste verdieping van de Antwerp Tower. De Q-dj's presenteren er live van 19.00 uur tot 22.00 uur en laten daarna het feest verder losbarsten in de vorm van een afterparty. 

350 Q-luisteraars kunnen ter plekke mee genieten van livemuziek van de Belgische topartiesten Milo Meskens, bekend van het nummer 'Here with me', de Oost-Vlaamse Woodie Smalls en The Subs

Sean en Marcia hebben ook een verrassing in petto: een Q-luisteraar mag de line-up aanvullen door een dj-set te draaien tijdens de afterparty. Ben jij de dj die we zoeken? Stuur dan een dj-mix in via qmusic.be en maak kans op een plekje op de affiche. 

Wil jij graag deze eerste editie van The BSMNT Club in de Antwerp Tower meemaken? Grijp nu je kans om gratis tickets te winnen via qmusic.be.

Sean en Marcia zijn er alvast klaar voor: “We gaan onze eerste BSMNT Club stevig inzetten en zijn enorm blij dat we zo’n straffe Belgische line-up hebben kunnen strikken. Iedereen die zin heeft in een feestje is dus meer dan welkom, zeker al de studenten die zin hebben om zich nog eens goed uit te leven voor de blok begint. We zijn ook heel erg benieuwd welke Q-luisteraar ons feest zal komen afsluiten.”