Vanaf maandag 25 april 2016 wil Qmusic met het gloednieuwe concept Plezante Premies gedurende negen dagen de meest geestige, warme, zotte wereldverbeterende of zelfs lichtjes van de pot gerukte projecten realiseren in Vlaanderen. Dit om de wereld een beetje plezanter te maken. 

De Q-luisteraars spelen een belangrijke rol als jury. 'De Mol'-finaliste Hanne Vanhaesebrouck staat hen bij als voorzitster. Tussen maandag 25 april 2016 en donderdag 5 mei 2016 komt de jury elke werkdag samen tussen 16.00 uur en 19.00 uur tijdens het programma van Sam en Heidi. Zij beslissen vervolgens welk project die dag een Plezante Premie ontvangt. In totaal zal Qmusic 50.000 euro aan Premies verdelen. 

Sam en Heidi over dit nieuw initiatief: “Er is altijd wel een tof of spannend project waar je van denkt: als ik daar nu eens het geld voor had, dan zou ik er iets moois van kunnen maken. Net daarom roepen we de Plezante Premies in het leven.”.

Wil je graag een project indienen? Check dan zeker qmusic.be. Indien je graag deel wil uitmaken van de jury schrijf je je best in via de Q-app