Vanaf vandaag, maandag 18 april 2016, ontdek je de nieuwe Vitaya met een ijzersterke programmatie en een nieuwe frisse zenderlook.

Vitaya is er voor vrouwen die weten wat ze willen en met beide voeten in het leven staan. Vitaya biedt deze dynamische vrouwen kwalitatieve me-time om even op adem te komen: dé ideale bron van ontspanning, inspiratie en kleine verwennerij.

Bij een nieuwe Vitaya horen uiteraard nieuwe programma’s:

Boxy & Boxy op dinsdag

Gepassioneerd door lekker eten, rad van tong en een tikkeltje excentriek: dat zijn de Boxy-broers. In ‘Boxy & Boxy’ brengen voormalige sterrenchefs Kristof en Stefan Boxy bekende Vlamingen een bezoekje. Naast een spervuur aan vragen, krijgen de gasten een origineel menu voorgeschoteld. En dit op wel heel bijzondere locaties!

Volg de avonturen van de Boxy’s elke dinsdag om 21.30.

Blockbusters op woensdag

Op woensdagavond pakt Vitaya uit met enkele vrouwenfilms van formaat. Zo kan je je me-time benutten door onder andere te kijken naar 'The Love Punch', 'The Nanny Diaries' en 'The Fault in our Stars'.

De blockbusters kan je bekijken op woensdag om 20.35.

Straffe series op donderdag

Donderdagavond is fictieavond bij Vitaya. Vanaf 21 april 2016 staan er op donderdag twee populaire vrouwenreeksen voor jou klaar, namelijk 'Heartbeat' en 'Girlfriends’ Guide to Divorce'. 

Kan je een flinke portie spanning, gevolgd door een vleugje humor en romantiek wel gebruiken? Kijk dan elke donderdag naar deze straffe series vanaf 20.35

Meer weten? Surf dan zeker eens naar vitaya.be.