Herbeleef de mooiste tv-momenten

Op onze MEDIALAAN-sites en -apps laten we onze tv-programma's verder leven. Blijf op de hoogte van het meest recente nieuws, laat je inspireren door de duizenden video-recepten of (her)bekijk de belangrijkste momenten van je favoriete programma. Onze kijkers kunnen dus helemaal gratis hun favoriete videofragmenten bekijken:

Zo worden bij ons in totaal zo'n 5,2 miljoen short form-video’s per maand bekeken.

Met een short form-campagne combineer je de kracht van tv en online video. Een online spot is dus de perfecte aanvulling op jouw klassieke tv-campagne. Dankzij een korte unskippable single spot van maximum 15" bouw je snel een breed online bereik op via een netwerk van kwalitatieve websites met sterke content.

Voor een perfecte match tussen jouw boodschap en onze content, is het bovendien mogelijk om te targetten op verschillende content-categorieën:

 

Syndication network

Naast onze eigen sites hebben we een grootschalig videonetwerk op de grootste kranten- en entertainmentsites van Vlaanderen. Zij hebben toegang tot alle VTM NIEUWS- en Stadion-fragmenten, waardoor jouw spots rond positieve en neutrale nieuwscontent ook op onze partnersites verschijnen.

 

Bovendien verspreiden we onze videocontent via onze YouTube-kanalen en op Facebook.