Vanaf maandag 18 juli lanceert vtm.be een primeur: een eigen online serie, ‘Dubbelspel’. De webserie zal, elke weekdag vanaf 11.00 uur en dit 30 afleveringen lang, te volgen zijn via vtm.be en de VTM-app.

In het verleden konden kijkers van Familie er al terecht voor webafleveringen van ‘Wie is Thomas Feyaerts?’, ‘De Zaak Bart’ en sinds kort ook voor ‘Niko Op De Vlucht’, die telkens voortbouwden op de verhaallijn van Familie. ‘Dubbelspel’ wordt voor vtm.be en de VTM-app nu de eerste web-exclusieve reeks zonder tv-afgeleide. Daarmee is dit het eerste grote project van het nieuwe interne productiehuis van MEDIALAAN: KAMERAKI, dat nauw samenwerkt met TvBastards. 

Verhaal

‘Dubbelspel’ vertelt het verhaal van Laura, een heel gewoon meisje dat droomt van roem en rijkdom. Het toekomstbeeld dat zij voor ogen heeft botst met dat van haar moeder. Zij heeft voor Laura een toekomst in het onderwijs uitgestippeld. Wanneer Laura echter de rijke fotograaf Vic ontmoet, ondergaat ze een complete make-over om indruk op hem te maken. Als gevolg hiervan breekt Laura met haar familie en verlegt ze steeds meer haar grenzen… Intussen valt Laura wel voor de charmes van Pieter, een andere fotograaf die nog geen naam en faam gemaakt heeft. Volgens Laura kan enkel Vic haar toekomst maken, maar de toekomst die hij voor haar in petto heeft, blijkt er één in de seksindustrie…

Cast

In ‘Dubbelspel’ zijn heel wat vertrouwde gezichten te zien, maar ook nieuwelingen maken hun debuut. De hoofdrol is weggelegd voor Tinne Ceuppens (Familie, De Bunker, Vriendinnen), zij neemt de rol van Laura Vande Kasteele voor haar rekening. Annelies Boel (Familie, De Zonen van Van As) kruipt in de huid van Mieke Freyant, de beste vriendin van Laura.

Andere belangrijke rollen zijn weggelegd voor Ann Tuts, Peter Van Asbroeck, Antony Arandia, Nathan Naenen, Pieter Verelst en Jacob Ooghe.

Social Media

Vanaf maandag 18 juli zullen de fans Laura en haar vrienden ook kunnen volgen op verschillende social media. De personages krijgen hun eigen Facebook- en Instagram-profiel en ook via Pinterest kunnen de kijkers zich nog meer verdiepen in het leven van de personages.

 

Dubbelspel, vanaf maandag 18 juli 2016 elke weekdag op vtm.be en de VTM-app