CREATIVITEIT

Bij MEDIALAAN geloven we in creativiteit. We durven frisse, nieuwe ideeën de ruimte geven die ze verdienen. In elke meeting, in elk gesprek. Tijdens elke productie, op elk moment. Alleen door verrassend uit de hoek te komen, blijven we onze kijkers, luisteraars, collega’s en klanten boeien.

VERSCHIL MAKEN

Bij MEDIALAAN willen we het verschil maken. Er is al onverschilligheid genoeg. Wat we ook doen, we willen iets in gang zetten. Iets bewegen in de hoofden en harten van onze kijkers, luisteraars, medewerkers en klanten. Voor minder doen we het niet.

EEN TEAM

Bij MEDIALAAN vormen we één team. Over de grenzen van afdelingen, media en persoonlijke belangen heen werken we samen. Zo gaan we met z’n allen voor één en hetzelfde doel: entertainment en informatie brengen die iets betekenen in het leven van de mensen in Vlaanderen.

TROTS

Bij MEDIALAAN zijn we trots op wat we doen. We komen op voor onze mening, voor ons werk. Zonder grootspraak. Maar ook zonder valse bescheidenheid. Respectvol. We zeggen wat we denken. We zeggen wat we doen. En we doen wat we zeggen.

OPEN

Bij MEDIALAAN zijn we open van geest. We zijn onafhankelijk, ongebonden en tolerant. We geven om mensen. Die krijgen bij ons alle kansen. We luisteren naar elke stem en elke mening.

MAATSCHAPPELIJK ENGAGEMENT

Bij MEDIALAAN kiezen we bewust en oprecht voor maatschappelijk engagement. We willen vooruit, maar met respect voor onze omgeving en voor de mensen voor wie en met wie we werken.

MEDIALAAN is een Vlaams verankerd multimediabedrijf actief in radio, tv en interactieve media. Via onze sterke mediamerken brengen we fris creatief entertainment en kwalitatieve informatie naar het brede publiek, op alle relevante platformen.

MEDIALAAN wil binnen de sector een voortrekkersrol spelen en zowel voor de mediaconsument als de adverteerder het verschil maken. Daarom investeren we in mensen, creativiteit en innovatie… met het oog op een dynamische, winstgevende onderneming met een duidelijk maatschappelijk engagement.