Met droefheid vernamen we het overlijden van Mark Vanlombeek. Mark overleed gisterenmiddag thuis na een slepende ziekte. Eerst en vooral gaan onze gedachten naar Marks echtgenote, zijn kinderen en kleinkinderen.

Mark werd in 1999 woordvoerder van VTM, na een jarenlange carrière als sportjournalist op de openbare omroep. Een stap die toen niet vanzelfsprekend was, want Mark gaf heel wat zekerheden op. Toch ging hij resoluut voor een nieuwe uitdaging. Met zijn ervaring in de pers groeide hij uit tot een vaste waarde in het bedrijf.

Peter Bossaert - CEO MEDIALAAN: "Marks overlijden komt hard aan bij MEDIALAAN en al wie ooit met hem werkte. Ook bij mij. Mark was een warm man vol passie voor zijn werk, en heeft heel wat betekend voor dit bedrijf. Namens alle personeelsleden van MEDIALAAN bied ik mijn innig medeleven aan zijn familie."

Tot 2010 leidde Mark de persdienst van VTM, daarna ging hij met pensioen om van zijn vrije tijd te genieten. Met veel van zijn collega’s aan de Medialaan bleef hij contact houden. Toen Mark te horen kreeg dat hij zwaar ziek was, ging hij daar heel rationeel mee om. De ziekte zou zijn leven niet beheersen. Mark was een vechter. MEDIALAAN zal hem missen.