CAZ - Kaskrakers en meer

Mannen, hou je klaar! MEDIALAAN lanceert op 1 oktober de gloednieuwe mannenzender CAZ. CAZ zal dan de plaats innemen van Acht.

 

 

Elke dag film

CAZ brengt elke dag film met filmklassiekers als The Godfather-trilogie, de Rambo-films en de Alien-franchise, cultfilms als From Dusk Till Dawn en Shawshank Redemption en recente toptitels over verschillende genres: van westerns als True Grid, over comedy met American Pie tot thrillers als A Most Wanted Man.

 

Late Night Comedy: Live at the Apollo

In de late avond staat Live At The Apollo op het programma, waarbij heel wat bekende stand-upcomedians het beste van zichzelf geven op het podium van het Hammersmith Apollo-theater.

 

Heel veel series

Bij CAZ kan de kijker terecht voor heel wat bekende Amerikaanse reeksen als Game of Thrones, Black Sails, Sleepy Hollow, Dexter, Ray Donovan en Las Vegas.

 

Special Forces

Exclusieve blik achter de schermen van de ‘Special Forces Group’ van het Belgische Leger. Deze hypergetrainde militairen kunnen op elk moment ingezet worden voor elk type operatie. Ervaren ex-soldaten, actieve combat-eenheden en aspiranten getuigen over hun werk. Special Forces is een programma in opdracht van VTM NIEUWS.

 

Nieuwe mannenzender gaat van start met boksspektakel

Testosteron, zweetdruppels en misschien zelfs hier en daar een voortand zullen van het scherm vliegen op zaterdag 1 oktober, want dan start de nieuwe mannenzender CAZ met een groot boksspektakel. Zes bekende koppen stappen in de arena met één doel voor ogen: winnen!

Guga Baúl kruipt in de ring tegen Thuis-hunk Bill Barberis, VTM-sportanker Maarten Breckx neemt het op tegen Viktor Verhulst en Olga Leyers gaat in de clinch met ex-K3 Josje Huisman. Het is de zes nieuwelingen echt menens met de kamp, want allemaal zijn ze al weken aan het oefenen met professionele bokstrainers zoals Daniella Somers.