Liefde voor Muziek begint in april aan haar derde seizoen. Zeven topartiesten wagen zich aan een nieuwe uitdaging en vertrekken met een negenkoppige band naar het Mallorcaanse stadje Canyamel. Een inspirerend kader voor intieme optredens met zicht op de bergen en de zee.

 

ZEVEN MUZIKALE ICONEN

Clouseau, Natalia, Bart Peeters, Josje, Gers Pardoel, Lady Linn en Isabelle A dompelen zich onder in elkaars repertoire en tonen zichzelf van een geheel andere kant. Met ijzersterke songs, verrassende lyrics en ontroerende melodieën als resultaat.

Nieuw dit seizoen zijn de vaste camera’s. Deze geven een unieke inkijk in het Beach House, waar de artiesten samenleven, samen ontbijten, samen sporten of ontspannen. Liefde voor Muziek zit vol met grappige, ontroerende en mooie momenten.

Natalia“Ik heb zo genoten van alle nieuwe nummers die de revue zijn gepasseerd. Ook van de synergie tussen iedereen. Het gebeurt tenslotte niet vaak dat artiesten zo lang samenzitten en mooie dingen tot stand brengen voor elkaar. Liefde voor Muziek was soms heftig en soms emotioneel, maar ik voelde vooral heel veel positieve vibes. Ook enorm veel liefde. Niet alleen voor muziek, maar ook voor mekaar.”

 

LIEFDE VOOR MUZIEK OP JOE

Ook Joe start op 10 april 2017 met het nieuwe radioprogramma Liefde voor Muziek. Joe-dj Jan Bosman volgt elke maandagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur live het VTM-programma. Daarbij nodigt hij elke week één van de artiesten van de vorige seizoenen uit in de studio.

Het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek vanaf maandag 10 april, om 20.35 uur bij VTM. 

Hier vind je de volledige persmap.