In de jaren tachtig waren niet alleen de spelletjes Tetris en Pac-Man mega populair, ook artiesten als Michael Jackson, Prince en Bryan Adams speelden de pannen van het dak met hits Billie Jean, Purple Rain en Summer of ’69

Tijdens Celebrate The 80’s zet Joe het decennium en alle goede muziek die daaruit is voortgekomen nog eens centraal: nog tot zaterdag 11 maart 2017 draaien de Joe-dj's de grootste hits van toen en geven zij je allerlei leuke weetjes uit de jaren tachtig mee. Dit uiteraard allemaal in een gepaste outfit!

Anke Buckinx keek er alvast naar uit: “Nog maar drie keer slapen en het is weer feest bij Joe. Alleen maar Michael Jackson, Madonna, Dirty Dancing, Fame, Footloose en nog een miljoen andere topartiesten op de radio. Onze party-outfits liggen al te blinken.”

Om helemaal in de sfeer te komen, waagden onder andere Sven & Anke en Raf & Rani zich al aan een lip sync battle op de tonen van bijvoorbeeld Walk Like an Egyptian van The Bangles. Ontdek hier het resultaat van hun muzikale beproevingen!