De stichting Climate without Borders, opgericht door VTM weervrouw Jill Peeters, mocht op dinsdag 4 december 2018, de prijs voor 'Beste klimaatoplossing' ontvangen in de categorie 'Onderwijs en media' van het Centro Mediterraneo sui Cabiamenti Climatici (CMCC). De prijs werd uitgereikt tijdens de 'Festival of the Earth'-conferentie van het CMCC in Venetië. Het thema van de prijsuitreiking voor 2018 was communiceren over klimaatbedreigingen en mogelijkheden.

Climate without Borders is een netwerk van weermannen en –vrouwen over de hele wereld die met elkaar weer- en klimaatinformatie delen zodat zij het brede publiek beter kunnen informeren en hen bewust maken van de klimaatopwarming. Het werd in 2017 opgericht door Jill Peeters.

Jill Peeters: "We zijn enorm vereerd. Het is een eerbetoon aan alle weermannen en -vrouwen van over heel de wereld, die zich inzetten voor de klimaatverandering. Wij zien wat er aan het gebeuren is en maken ons zorgen. Het is belangrijk dat we onze stemmen verenigen. Deze prijs toont aan hoe belangrijk het is om deze informatie te communiceren."