De zomer komt er aan! En de festivalkalender barst opnieuw van de fantastische namen. Daarom zorgt Q2 er samen met An Lemmens, Sean Dhondt en Olga Leyers voor dat je geen enkel festival moet missen tijdens At The Festivals. 

Volg Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop live, ga mee backstage en geniet van interviews met de grootste artiesten. Daarnaast kan je alle hoogtepunten van Graspop Metal Meeting, Suikerrock en de Lokerse Feesten volgen in de specials.

Sean Dhondt: “De combinatie van goeie muziek, een feestende mensenmassa en warm bier… wat moet een mens nog meer hebben? Wij zorgen ervoor dat er niet alleen kan gestagedived worden op de festivals, maar dat je ook gewoon kan ‘couch diven’ in je luie zetel om niets te missen van al het festivalgeweld.”

Ook Jolien Roets neemt je online mee langs de verschillende festivalweides. Facebook, Twitter, Snapchat en Instagram: zet jullie schrap!

Couche dive mee de festivals in vanaf 6 juni 2017, elke dinsdag om 22.45 uur bij Q2 en tijdens de live-uitzendingen. Blijf ook op de hoogte van al het nieuws via de website.