Na woensdag 29 juni blijven de Familie-kijkers achter met één prangende vraag: heeft Niko June vermoord? Ongeduldig hoeven ze niet te zijn, want VTM lanceert opnieuw webexclusieve afleveringen die de zomer zullen overbruggen.

Met ‘Niko Op De Vlucht’ breit de zender een vervolg aan het succes van ‘De Zaak Bart’, dat in de zomer van 2015 enorm wist te scoren met maar liefst 320.000 unieke kijkers en bijna 10 miljoen views. Ook ‘Niko Op de Vlucht’ belooft alvast een succes te worden, aangezien de eerste aflevering al 79.000  keer bekeken werd.

In ‘Niko Op De Vlucht’ wordt Niko op de voet gevolgd en staat hij voor een race tegen de tijd om zijn onschuld en zijn gelijk aan te tonen. Kan hij de politie ontlopen of was het toch een daad om Miekes aanrijding te wreken?

‘Niko Op De Vlucht’ start meteen na de seizoensfinale op woensdag 29 juni en loopt tot dinsdag 16 augustus 2016. Elke weekdag omstreeks 20.00 uur kan de kijker via vtm.be en de VTM-app een aflevering van enkele minuten bekijken en zo meer te weten komen over de hoofdpersonages.

Ook nieuwsgierig?  Download de app hier en volg mee!

Niko Op De Vlucht: elke weekdag rond 20.00 uur op vtm.be en de VTM-app.