Binnenkort zet VTMKZOOM scholen op stelten met de 'Disco Dans Show'. Dit is een gloednieuw programma waarin Kaztaar Bab Buelens elke week een jarige verrast op school met een spetterend verjaardagsfeest.

Samen met VTMKZOOM-dj Jorn tovert de crew een school om tot een heuse disco. Als kers op de taart nodigt Bab telkens een special guest uit om uitbundig mee te vieren.  

Basisschool De Muze uit Gent bijt de spits af en maakt zich klaar voor een eerste onvergetelijk verjaardagsfeestje. Bab en haar gasten verrassen Noa uit het vierde leerjaar met een disco in de turnzaal. Deze week zal de cast van de 'Grease'-musical als special guest aanwezig zijn op het feestje.

Sta jij ook te trappelen voor zo'n geweldig feest in jouw school? Iedereen uit het derde, vierde of vijfde leerjaar kan zichzelf of zijn klasgenootjes het hele jaar door inschrijven via de coolbutton op vtmkzoom.be of via de VTMKZOOM-app

Zet je schrap voor de eerste aflevering van de wekelijkse  'Disco Dans Show' op zondag 13 maart 2016 om 8.05. Een aflevering gemist? Geen probleem! Elke zaterdagochtend om 09.00 kan je de show herbeleven bij VTM