Vanaf maandag 10 oktober tot en met vrijdag 21 oktober van 9.00 uur tot 00.00 uur speelt Joe de 2000 beste liedjes volgens de Joe-luisteraars.

Doorheen de top 2000 kan je luisteren naar spannende, grappige en romantische verhalen die horen bij dé playlist van je leven. Vanaf volgende week trekken Raf Van Brussel en Rani De Coninck, het spitsduo van Joe, door Vlaanderen op zoek naar luisteraars. Zij kunnen op de radio vertellen welk liedje voor hun een belangrijke betekenis heeft.

Raf Van Brussel: "Muziek is voor veel mensen een rode draad in hun leven. Vaak komen herinneringen terug door een bepaald liedje te horen. Van jongs af aan speelde ik zelf 'Hip to be square' van Huey Lewis and The News! Ik het dan ook super vinden mocht dit nummer hoog scoren in de top 2000."

Sven & Anke vragen daarnaast dagelijks aan bekende Vlamingen wat hun favoriete songs ever zijn. Kom te weten wat de ideale loopplaat van Evy Gruyaert is, of de beste seksplaat volgens Goedele Liekens.

De Joe-dj's zullen in duo's afwisselend de top 2000 presenteren. Alexandra Potvin en Carl Schmitz starten de dag met de top 2000, waarna Leen Demaré en Jan Bosman het na de middag overnemen. In de vooravond draaien Herbert Bruynseels en Nathalie Delporte de favoriete hits van de luisteraars en Bjorn Verhoeven en Els De Craecker gaan door tot middernacht.

Zal de top drie dit jaar opnieuw bestaan uit Abba, Bryan Adams en Queen? Zal Bohemian Rapsody voor het zoveelste jaar gekroond worden tot populairste nummer? Stem vanaf maandag 10 oktober af op Joe en ontpop jezelf tot hit wonder!