De deelnemers van Belgium's Got Talent moeten dit najaar drie nieuwe juryleden trotseren. Niels Destadsbader verwelkomt An LemmensStan Van Samang en Dan Karaty aan de jurytafel en zal samen met hen nieuw talent ontdekken tijdens de talentenjacht.

De opnames van het vierde seizoen van Belgium's Got Talent starten op 1 augustus en zal in het najaar bij VTM te zien zijn. 

 

"Het publiek echt raken, daar gaat het om!"

Niels Destadsbader: "Nieuw talent kansen geven? Da's toch altijd plezant!?"

An Lemmens: "Na jaren talent aangemoedigd te hebben in The Voice, The Voice Kids en SYTYCD, vind ik het een enorm leuke uitdaging om nu eens aan de andere kant te staan. Als presentatrice was ik het niet altijd eens met de keuzes van de juryleden, dus ik vind het heel erg spannend dat ook mijn mening meetelt."

Stan Van Samang: "Dit is de enige show van het land waarin werkelijk alle talenten aan bod kunnen komen, dat spreekt me erg aan. Maar het publiek ook echt raken, daar gaat het om! En daar ga ik in eerste instantie op letten als kersvers jurylid van Belgium’s Got Talent, niet op de techniciteit van de act op zich."

Dan Karaty (So You Think You Can Dance): "I'm honored to be returning to VTM on the jury of Belgium's Got Talent. I started with America, then to Holland, now Belgium! The format Simon Cowell created remains a phenomenon around the world because anyone with talent - absolutely anyone - can become a superstar. #OneHappyGuy!"

 

 

Je kan de opnames van de audities voor Belgium's Got Talent in augustus gratis bijwonen. Meer info en opnamedata kan je hier terugvinden.