Kan Nico het wereldrecord bierflesjes openen verbreken? Zullen Miel en Basil met hun unieke mix van accordeon en beatbox doorstoten naar de liveshows? Bij Belgium's Got Talent val je van de ene verrassing in de andere. Vlaanderen zit boordevol talent. Een nieuwe lading kandidaten toont in het vierde seizoen het beste van zichzelf. Ook de jury ziet er vanaf dit jaar helemaal anders uit.

Koen Wauters verzorgt de presentatie en wordt daarbij versterkt door Laura Tesoro. Als hosts van dienst steunen zij de kandidaten backstage. Niels Destadsbader krijgt An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty aan zijn zijde achter de jurydesk.

De jury selecteert 32 talenten uit de zes auditieafleveringen die doorgaan naar de liveshows. Nieuw is de golden buzzer, een gouden knop die elk jurylid één keer mag indrukken bij de act die voor hem of haar rechtstreeks door mag.

Ben je al benieuwd welke verborgen talenten de kandidaten hebben? Wie strijkt uiteindelijk de prijs van 50.000 euro op? Zet je weekend goed in en kijk vanaf 21 oktober 2016 elke vrijdag naar Belgium's Got Talent om 20.40 uur bij VTM!