Luc Appermont zei het onlangs nog: “er wordt in ons land veel goede televisie gemaakt”. Ook in november nemen de MEDIALAAN-zenders het voortouw met frisse, nieuwe programma’s. Bedacht en gemaakt in België.

 

Ge Hadt Erbij Moeten Zijn (VTM)

 

Meesterlijke vertellers zoals Tom Waes, Urbanus en Bart Peeters vertellen hun verrassendste verhaal. Geen urban legends, maar iets dat ze ooit zelf hebben meegemaakt. En terwijl zij vertellen, speelt een topcast met Stefaan Degand, Sven De Ridder, Ben Segers, Ruth Beeckmans, Charlotte Timmers en Olga Leyers dat sappige verhaal na. Alsof je er zelf bij was.

Vanaf woensdag 1 november bij VTM

 

De Laatste 24 Uur (VTM)

Wat zou jij doen als je nog 24 uur te leven had? Met die vraag overvalt Nathalie Meskens onder andere Staf Coppens, Herman Brusselmans, Ruth Beeckmans en Ben Segers. En Nathalie heeft een en ander voorbereid om er een prachtige laatste dag van te maken met de mensen die ze het liefste zien: hun partner, kinderen, vrienden en familie.

Vanaf donderdag 9 november bij VTM

 

Een Frisse Start met vtwonen (Vitaya)

 

Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis. Straks verlicht Siegfried De Doncker de verhuisstress bij koppels en singles. Hij krijgt daarbij de hulp van stylistes (en zusjes) Guillemine en Ozanne Mertens. Wat vindt het gezin belangrijk in het nieuwe huis? Welke stijl hebben ze? Welke inrichting past het best bij hen? Siegfried, Guillemine en Ozanne steken de handen uit de mouwen en doen er alles aan om de nieuwe woning zo goed mogelijk in te richten.

Vanaf dinsdag 31 oktober bij Vitaya

 

CAZ trekt ten strijde

Op 1 oktober 2017 bestaat CAZ één jaar. Het voorbije jaar verdriedubbelde de nieuwe mannenzender het marktaandeel van het vroegere Acht van 0,7% naar 2,1% gemiddeld op de doelgroep mannen 18-54 (live+7).

Na een Halloween-week eind oktober start CAZ in de aanloop van Wapenstilstand met een filmreeks vol oorlogsklassiekers. Zo staan onder andere Patton, M*A*S*H, The Bridge on the River Kwai en The Deer Hunter op het programma. 

De oorlogsweek wordt onmiddellijk gevolgd door een ode aan Alfred Hitchcock. Verwacht je aan klassiekers en minder bekende pareltjes van the master of suspence.