Hello bank! sluit een straf partnership met onze Mobile Vikings. Elke Viking die via Hello bank! een transactie uitvoert, verdient daarmee korting op zijn telefoonrekening. Dus zowel een Mobile Viking die aan de kassa zijn tros bananen betaalt met zijn Hello bank!-kaart, als de Viking die online een nieuwe trampoline bestelt.

Per Hello bank!-transactie ontvangen de Mobile Vikings 0,5 Vikingpunt. Eén Vikingpunt is goed voor 1 euro korting op hun telefoonrekening. Of ze nu een abonnement of herlaadkaart hebben. 

Per maand kunnen ze via Hello bank! zo 5 euro besparen. Dus 10 keer die Hello bank!-kaart bovenhalen en Hello korting!

 

Viking Deals: Friends with benefits

De samenwerking tussen Mobile Vikings en Hello bank! kadert in de Viking Deals. Al sinds 2015 kunnen Mobile Vikings straffe koopjes doen bij vrienden van de Vikings. 

Dat lijstje van Viking-partners begint ondertussen behoorlijk indrukwekkend te worden. De partners genieten telkens een enorme exposure en organische trafiek omdat ze zo’n wezenlijk voordeel bieden voor de ondertussen al 270.000 Mobile Vikings. Want met elke aankoop via de partner kunnen de Vikings hun telefoonrekening serieus doen dalen. 

Check het volledige lijstje Viking-partners hier.

 

Be-friend a Viking

Ook interesse om Viking-partner te worden en zo jouw merk top-of-mind te maken bij de dynamische Mobile Vikings-community in België? Neem dan snel contact op met Tom Claus.