In voorjaar 2018 overlaadt MEDIALAAN je weer met een massa nieuwe programma’s. 

Zo mag bij VTM heel Vlaanderen Weg Met Ons Ma, waarbij 6 bekende gezichten hun moeder op de meest atypische vakantie meenemen. En we gaan ook op reis naar de toekomst in Kan Iedereen Nog Volgen?. Lieven Scheire onderzoekt in zijn eerste show bij VTM of zijn panel nog wel bij de pinken is als het over gadgets, robots en andere toekomstideeën gaat. 

Maar we blikken ook terug. In Dossier X brengt het team achter De Kroongetuigen de belangrijkste misdaadverhalen uit onze geschiedenis terug tot leven. 

Fictie is er natuurlijk ook met De Infiltrant. Een verrassende cast brengt met een vette knipoog het waargebeurde verhaal van een veroordeeld oplichter die als informant aan de slag gaat. 

 

Ook heel wat bekende formats beginnen straks aan een nieuw seizoen. Wellicht wordt er wel het meeste uitgekeken naar het derde seizoen van Blind Getrouwd. Deze keer beginnen maar liefst 5 koppels aan het liefdesexperiment. Nog meer liefde is er met het derde seizoen van Liefde voor Muziek en het nieuwe Alloo en de Liefde.

Een andere kijkcijferhit uit voorjaar 2017 die ook nu terugkomt: Groeten Uit… Genomineerd voor een Gouden Roos neemt het team deze keer opnieuw bekende mensen terug mee in de tijd. 

 

En dan valt er nog zo veel te beleven bij VTM dit voorjaar: De Wensboom, Echte Mensen, Belgium’s Got Talent, Beste Kijkers, Boer zkt. Vrouw Internationaal, Tegen de Sterren Op … 

 

Q2 CRIMINEEL GRAPPIG 

Grootste blikvanger in voorjaar18 bij Q2 is de terugkeer van Crimi Clowns. Als de originele clowns de cel invliegen, staat een nieuwe generatie gangsters-with-an-attitude te popelen om het boeltje over te nemen.

 

Ook de nieuwste seizoenen van internationale toppers als Vikings en Game  of Thrones zijn straks te zien bij Q2, naast nieuwe series zoals Scream Queens en The Gifted. Maar er is ook humor, met elke avond de beste sitcoms. 

Uiteraard blijft Q2 ook de thuisbasis van het internationale topvoetbal. De Champions League belooft straks al in de 1/8e finales vuurwerk met absolute topaffiches en een pak Belgen aan de aftrap.

 

Vitaya & CAZ: trouw aan hun publiek

Vrouwenzender Vitaya opent dit voorjaar met enkele nieuwe series. Verleiding, misleiding en bedrog zijn de ingrediënten voor het internationaal fel gesmaakte The Catch. En ook het nieuwe Gone belooft pure spanning met o.a. Chris Noth (Mr. Big uit Sex And The City, dames!) in een hoofdrol.

 

CAZ blijft inzetten op kaskrakers van nu en vroeger. Recente successen en klassieke must-see’s staan het hele voorjaar op het programma met als uitsmijter verschillende straffe filmreeksen. 

Ontdek het uitgebreide voorjaar van MEDIALAAN in de persbrochure.