Met sponsoring kleuren we buiten de lijntjes van een tv-spot

"We werken continu aan creatieve mogelijkheden om de consument te bereiken via zowel tv als online als crossmediaal. Staat altijd centraal: de juiste fit tussen een merk en onze programma's of zender."

Stijn Cavens,
Non Spot Advertising Manager

Met een team van 15 enthousiaste collega’s zoeken we permanent naar creatieve mogelijkheden om de kijker te bereiken buiten de traditionele reclameblokken. We proberen op een zo relevant mogelijke manier je strategie te vertalen op onze verschillende platformen. Van klassieke sponsoring met billboards, over jingles en infomercials tot een tailor-made aanpak rond onze speerpuntprogramma’s.

Om nog beter te kunnen beantwoorden aan je wensen, hebben we eind 2015 een aparte creatieve unit opgericht die de verschillende concepten uitrolt. Dit steeds in nauw overleg met onze adverteerders, media- en reclamebureaus, productiehuizen, enzovoort.


Download het verplichte sponsorlogo

Vanaf 2015 moeten alle Vlaamse televisieomroepen een eenvoudige vermelding op programmabillboards toevoegen. Download het sponsorlogo in drie versies .


Download het verplichte tandenborstel-logo voor suikerhoudende producten

Programmabillboards voor suikerhoudende producten moeten verplicht het toothbrush-logo vermelden. Download het toothbrush-logo.


Cases