Vorig jaar genazen we Vlaanderen van zijn Festivalitis, deze zomer gaat Q2 At The Festivals. An Lemmens, Sean Dhondt en Olga Leyers brengen vanaf 6 juni het beste van de Belgische zomerfestivals. Met live fragmenten, beelden achter de schermen en gewaagde interviews.

Terugblikken op de hoogtepunten van het afgelopen festivalweekend en al opwarmen voor het volgende festival. Want uitrusten, da’s voor na de festivalzomer!

 

LIVE VANOP DE GROOTSTE FESTIVALS

Rock Werchter, Tomorrowland, Pukkelpop. Je hoeft er geen seconde van te missen, want Q2 is erbij. An Lemmens en Sean Dhondt zijn de hele zomer lang op de festivals te vinden. Ze nemen de kijkers mee backstage en laten ze genieten van de beste live sets. 

Olga Leyers mengt zich onder de festivalgangers en brengt de wildste sfeerreportages. De online en social kanalen zijn in handen van Qmusic-dj Jolien Roets. Daarop zijn de laatste updates op de voet te volgen. 

Fans van festivals kunnen zich deze zomer dus volledig uitleven met At The Festivals. Online, op Q2 en in de Q-app. 

 

MIX JE MERK MET FESTIVALS

Jouw brand linken aan de festivals? Zelf een impactvolle festival story vertellen? De opportuniteiten zijn er. En ons team staat klaar. Van handige pakketten tot concepten op maat. 

Contacteer het Sales At The Festivals-team vandaag nog (want die zomer komt er zo aan): Bert De Cort of Ludovic Lenaerts.

 

At The Festivals, elke dinsdag om 22.45 uur bij Q2 en live-uitzendingen vanop Rock Werchter, Tomorrowland en Pukkelpop.