Time flies when having fun. Het Q-Beach House begint straks aan zijn tiende zomer op het Oostendse strand! Maar verwacht geen nostalgische terugblik, wel nieuwigheden, actie en veel fijne muziek.

 

PRISON BREAK STYLE

Dit jaar maakt Qmusic voor de eerste keer het strand onveilig samen met zijn tv-broertje Q2. Naast de vertrouwde radiostudio’s van Qmusic (met live uitzendingen van 9 tot 22u), opent Q2 er ook een Escape Room. 

In de Q2-Escape Room kunnen bezoekers zich met vrienden laten opsluiten en proberen binnen de 30 minuten te ontsnappen door raadsels en proeven samen tot een goed einde te brengen, Prison Break-style (de serie komt in september ook terug bij Q2).

 

WELCOME TO MIAMI

Het Q-Beach House heeft ook een compleet nieuwe look gekregen. Fris, kleurrijk en nog zomerser dan voordien. Volledig in Florida vibes, met de radiostudio in de typische reddingscabines vanop Miami Beach maakt het Q-Beach House je zomergevoel compleet.

Uiteraard zijn de magische Sunset-concerten weer van de partij en zullen ze dit jaar ook integraal uitgezonden worden bij Q2. Nog meer muziek is er met de Cocktail Fridays: elke vrijdag genieten van die typische Q-Cocktails, geserveerd met een sfeervolle dj-set. 

Daarnaast zijn er de vertrouwde Movie Nights, waarbij je exclusieve films beleeft op het Q-Beach House. Wie niet naar Oostende kan komen, kan thuis met Q2 (of op vakantie met de Q-app) elke woensdag genieten van een film in die typische Miami vibes.

 

SAMEN ONDER DE ZON

Omdat roodverbrand niet zo mooi is, kan je op het Q-Beach House caps, zonnebrillen en andere merchandising kopen. De opbrengst gaat naar iets wat rood én mooi is: Rode Neuzen Dag 2018!

Het Q-Beach House is ook dit jaar een fijne samenwerking van heel wat sterke partners zoals Strongbow, Lipton, 2dehands.be, C&A, HP en Neckermann.

 

JOE REDT JE ZOMER!

Niet iedereen heeft zomervakantie. Terwijl de rest van het land op een terrasje of op het strand zit, moeten sommigen werken. Hen gaat Joe verrassen met gratis ijsjes

Maar ook luisteraars die wél lekker aan het ontspannen zijn, kunnen deze zomer Joe tegen het lijf lopen. Vanop de gezelligste stadsfestivalletjes gaat Joe live radio maken vanuit een vintage dubbeldekker. Benieuwd waar je Joe kan vinden? Ontdek het voorlopige programma hier.