VTM en Q2 kunnen terugblikken op mooie kijkcijfers in de eerste maanden van het jaar. En toch zijn de zenders nog niet helemaal op kruissnelheid. Want binnenkort arriveren er nog meer topprogramma’s.

 

PEKING EXPRESS: HET AVONTUUR BEGINT

Eindelijk. Na bijna tien jaar is dit waanzinnige liftersavontuur terug! Binnenkort racen 6 duo’s door het hart van Zuidoost-Azië. Dwars door Vietnam, Laos en Cambodja moeten zij als eerste hun reisbestemming bereiken. Onderweg moeten ze zelf vervoer, overnachting en eten regelen. Het duo dat het laatste aankomt, vliegt meteen naar huis … Of toch niet?

De presentatie is in handen van Sean Dhondt en zijn Nederlandse collega Rik van de Westelaken. Dit avonturenprogramma is de eerste lokale productie van Q2. Naast de tv-uitzendingen, zal Peking Express ook aanwezig zijn op radio, online en social.

Peking Express, binnenkort bij Q2

 

VEEL LIEFDE, VEEL MUZIEK

Ook VTM heeft nog enkele toppers klaar voor dit voorjaar. Zo klinkt binnenkort weer de Liefde voor Muziek. Zeven muzikale iconen gingen samen op reis naar het zonnige zuiden om er met elkaars muziek aan de haal te gaan: Clouseau, Natalia, Bart Peeters, Josje, Gers Pardoel, Lady Linn en Isabella A

Deze kleppers scoorden hit na hit en brachten de grootste zalen in vervoering. Maar als ze elkaars songs in een andere muzikaal jasje moeten steken, voelen ze hun hart in de keel kloppen. Muzikaal vuurwerk gegarandeerd!

Liefde voor Muziek, binnenkort bij VTM

 

WIE ONTDEKT HET TALENT VAN MORGEN?

Sean Dhondt krijgt straks geduchte concurrentie. Niemand minder dan Laura Tesoro en Josje nemen het tegen hem op als coaches in een nieuw seizoen The Voice Kids. Wie overtuigt hét zangtalent van morgen om bij zijn team te komen? Hosts An Lemmens en Kürt Rogiers leiden alles in goede banen.

The Voice Kids, vanaf vrijdag 14 april om 20.35 uur bij VTM