Innovatie ligt in het hart van onze merken. MEDIALAAN houdt op elk vlak de vinger aan de pols. Om toekomstige evoluties ook tastbaar te maken voor onze partners, adverteerders en marketeers start MEDIALAAN met een uniek event: Fuel.

 

Be fuelled.

Blockchain. Virtual Reality. Artificial Intelligence. Platform Thinking. Fuel geeft de evoluties van morgen vandaag al het podium.

Op 9 mei blikken internationale en nationale sprekers een dag lang vooruit. Inspirerend én begrijpbaar. Met oog voor concrete impact op de Belgische business, zodat jij met een hoofd vol Fuel voor jouw business naar huis gaat. Welke innovaties in media en communicatie zullen onze relatie met de consument radicaal veranderen? En hoe anticipeer je daar nu op?

 

Where innovation touches daily life, that's where Fuel starts

Fuel is geen technologie-event. Fuel kijkt verder dan de technologie. Wat betekent innovatie concreet voor de consument. Voor jouw business. En welke opportuniteiten liggen nu voor het grijpen. Fuel is een dag voor mensen en merken die durven vernieuwen. 

Ontdek het programma van FUEL en reserveer je tickets. 

Meer info: fuel.be.

 

Bestel je Fuel ticket vóór 9 april met je unieke MEDIALAAN-code (code: MEDIALAAN9517) en geniet van een extra voordelig tarief.