De zomerse webserie rond Familie is intussen een vaste waarde bij VTM-kijkers.

Vorige zomer kwam daar nog een online serie bij: het succesvolle Dubbelspel. Ook deze zomer zal MEDIALAAN twee webseries produceren. 

De online spin-off van Familie zoomt straks in op Guido en Emma in de VTM-app en op vtm.be. Bij Q is de zomer helemaal aan nieuwkomer Quinten.

 

“When I met you in the Summer”

Qmusic en Q2 vertellen deze zomer het verhaal van Quinten en zijn vrienden. Alles speelt zich af in en rond het Q-Beach House

De jonge bende is te volgen via de websites van Qmusic, Q2 en via de Q-app. Daarnaast krijgen Quinten en zijn vrienden ook hun eigen profielen op sociale media voor een nog grotere betrokkenheid.

 

Overal bekijkbaar

De cijfers liegen er niet om: de MEDIALAAN-webseries zijn voltreffers.

Dubbelspel kreeg 2.879.000 views. De kijkers van Dubbelspel waren vooral vrouwen (70%) en meer dan de helft van de kijkers (60%) was jonger dan 25 jaar. De serie werd ook voornamelijk via smartphone en tablet bekeken: 73%.

 

Partner voor de zomer?

Net zoals bij Dubbelspel, willen we ook dit jaar het online verhaal samen bouwen met een aantal partners. Zie jij mogelijkheid om extra content te creëren die aanleunt bij jouw merk en het verhaal van Quinten? Of wil je graag je producten op een natuurlijke manier integreren in het verhaal? Contacteer dan vandaag nog Xenia Everaerts (02/255.39.24) want de opnames van Quinten starten al begin juli.