De populaire Sandra Bekkari maakt na de zomer de lekkerste én gezondste gerechten klaar in een gloednieuw programma bij VTM. Haar boeken Nooit Meer Diëten staan al twee jaar onafgebroken in de boekentop-10. 

Bekkari kookt graag gezond, lekker én toegankelijk. Een mix die ze zal tonen in haar nieuwe programma, dit najaar bij VTM. Daarin zal ze ook recepten klaarmaken die nog niet eerder verschenen in haar boeken. “Ondanks de 180 recepten in mijn boeken, krijg ik elke dag de vraag naar nieuwe gerechten. Ik vind het fantastisch dat ik nu nog meer mensen ga kunnen inspireren”, aldus Bekkari.

Doordat Sofie Dumont nu niet meer de hele tijd in de keuken van VTM hoeft te staan, kan ze zich volledig focussen op enkele nieuwe projecten. “Maar daarover later meer”, vertelt Dumont mysterieus.

 

Online aan de kook met Vers Talent 

VTM ontvangt binnenkort nog meer versterking in de keuken. Onder de noemer Vers Talent lanceerde VTM Koken dit voorjaar een oproep naar alle Vlaamse hobbykoks: wie wil er met veel passie en enthousiasme Vlaanderen helpen om lekkere gerechten te maken? 

Uit de inschrijvingen werden tien kandidaten geselecteerd die in de Miele-keukens hun talent mochten bewijzen voor de jury van chef Sofie Dumont en talentcoach Johan Terryn. Na de proeven, werden uiteindelijk 5 finalisten weerhouden. 

Nu strijden An, Thomas, Jelle, Astrid en Patricia nog verder om de titel van Vers Talent. De drie kandidaten die van Vlaanderen de meeste stemmen krijgen, zullen vanaf september met hun verse inspiratie en persoonlijkheid VTM Koken verder kruiden.

 

Wat ga jij koken vanavond?

We geven je graag wat inspiratie met een verrukkelijk én gezond recept van Sandra Bekkari. Zo heb je meteen de smaak te pakken.

 

Bekijk hier het recept.

 

Jouw merk in onze keuken?

Geïnteresseerd om met jouw merk een partnership aan te gaan rond culinaire content? Ludovic Lenaerts vertelt je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Fotocredit Sandra Bekkari: Foodfoto