RADIO STAAT HEEL DICHT BIJ DE LUISTERAAR

"Radio is hét medium om een verhaal te vertellen, en werkt enorm activerend bij de luisteraar. De kracht van het medium radio in Vlaanderen is trouwens uniek."

Wilfried Celis,
Sales Director

 

NOG NOOIT OP RADIO GEADVERTEERD

En wil je een radiocampagne bij Qmusic of Joe?

Evi Pintens en Kurt Parewyck helpen jou graag verder.

 

MOGELIJKHEDEN BIJ RADIO

Wil je een campagne boeken op radio, dan raden wij jou de combinatie van onze twee zenders aan. Qmusic en Joe vormen de perfecte mix voor een maximum resultaat op de doelgroep 18-44. We geven voor alle campagnes die gelijktijdig lopen op Qmusic & Joe de MaxiMix korting van 10%.

Voorwaarden MaxiMix

  • MaxiMix geldt voor elke campagne die gelijktijdig loopt op Qmusic en Joe.
  • Verhouding spotwaarde binnen MEDIALAAN RADIO: minimum 20% op Joe.
  • MaxiMix geldt niet voor sponsoring, pakketten of speciale acties.
  • MaxiMix is niet cumuleerbaar met de zomerpremie.

Wil je meer weten over deze mix? Of heb je andere communicatie-objectieven? Neem dan snel contact op met jouw account manager en zij helpen jou graag verder met een voorstel op maat.

Naast de klassieke campagnes, hebben wij ook nog volgende pakketten in ons aanbod:

 

PAKKETTEN

High Frequency pakketten

Voor wie op één week (maandag-zondag) frequent aanwezig wil zijn op radio en geen groot budget wil uitgeven, heeft MEDIALAAN RADIO de perfecte oplossing: het High Frequency-pakket. Met zowel het HF:00 als het HF:20 en HF:40 pakket bereik je op Qmusic en Joe op een week tijd meer dan één derde van de 18-44 en 30-49 jarigen. En dat voor slechts €34.000, inclusief gratis ruimte ter waarde van €34.000.

AM Peak

AM Peak wordt per week (maandag-vrijdag) verkocht: voor €13.515 ben je aanwezig op zowel Q als Joe, met 6 vermeldingen per dag. Ook voor AM Peak geldt dat een normale campagne aangevuld wordt met extra gratis spots ter waarde van €13.515.

Office, Daytime en Nighttime pakketten

Radio is meer dan peak alleen. Het is een 24/7 medium, waarmee je op alle momenten van de dag je doelgroep trefzeker en kostefficiënt bereikt. Om dit extra in de verf te zetten, heeft MEDIALAAN RADIO het Office, Daytime en Nighttime pakket, aan uitzonderlijk interessante voorwaarden. Zo haal je het maximum uit elk moment van de dag!

 

SPOT ON: METEN VAN LIKEABILITY VAN RADIOSPOTS

Radio is een efficiënt reclamemedium, dat bewijzen de campagnes van onze adverteerders elke dag opnieuw. Maar wat maakt een radiospot tot een topspot qua impact en likeability? In de on AIR studie testen we per maand 20 radiospots, over alle sectoren en adverteerders actief op onze zenders. Samen met onderzoeksbureau InSites Consulting ontwikkelen we hiermee een schat van kennis over wat werkt in radioreclame.

Deze studie presenteren we graag op maat van de klant. Wil jij de resultaten van jouw campagne kennen? Neem dan zeker contact op met jouw account manager.