You make us Q!

"Qmusic is er graag in jouw leven, met de muziek die jou beweegt, en met spontane persoonlijkheden. Kortom, radio die jou prikkelt."

Wilfried Celis, 
Sales Director

 

 

LUISTERAAR CENTRAAL

Q staat voor positiviteit die de luisteraar een smile op het gezicht kan bezorgen. Q is speels en laat je meedrijven in het moment. Bij Q kan je je geluk delen: zingen, dansen, huilen, praten, voelen … De mening van onze luisteraar geeft ons zuurstof en inspiratie. Q bepaalt niet wat populair is, dat doen de luisteraars. 'You make us Q' is een belofte die Qmusic in al zijn uitingen wil waarmaken: zowel op radio als bij onze evenementen staat de luisteraar steeds centraal. Het draait altijd om wat we samen kunnen bereiken. 
 

RADIO DIE PRIKKELT

Qmusic garandeert je steeds informatie over de meest actuele gebeurtenissen, met af en toe een interessante invalshoek of een leuke kwinkslag, en natuurlijk up-to-date muzieknieuws. Dit alles wordt jou op een spontane en authentieke manier gebracht door dj's die jouw leefwereld begrijpen. Toffe interacties met de luisteraar leiden dan ook vaak tot enorm verrassende radiomomenten.

 

MUZIEK DIE JOU BEWEEGT

Uiteraard blijft muziek het basisingrediënt van een radiozender. Qmusic volgt de huidige muzieksmaak van de luisteraar en integreert deze samen met goed scorende nummers van enkele jaren geleden in een gevarieerde playlist. Het gevarieerde aanbod zorgt er dan ook voor dat de luisteraar met plezier en een goed gevoel de hele dag door naar Qmusic luistert. Ook kan je bij Q nieuwe muziek ontdekken. In muziekprogramma's zoals The BSMNT geven we nieuw talent een podium.  Met onze optredens in de Qube, van onder andere Selah Sue, Ed Sheeran & Ellie Goulding, laten we onze luisteraars ook live de muziek van Q beleven.

 

CIJFERS

Qmusic haalt bij de Vlaming (12+) een marktaandeel van 11,1%. Bij de belangrijkste doelgroep 18-34-jarigen behaalt Qmusic een marktaandeel van 22%. Bron: CIM Radio, Noord, maandag-zondag, totaal dag, G2017-2

Meer weten over onze cijfers, klik links.

 

ADVERTEREN BIJ QMUSIC?

Benieuwd naar de commerciële mogelijkheden bij onze zenders? Ontdek ze hier.

 

VOLG QMUSIC

Voor de laatste info over Qmusic, surf naar: