Eens de Sint in alle rust naar Spanje is vertrokken, houdt niets Joe nog tegen om Christmas All The Way te gaan. Vanaf zaterdag 9 december zwieren ze enthousiast de poorten open van hun Joe Christmas House.

Van ’s middags tot ’s avonds laat maken ze vanop Winterland in Hasselt 14 dagen lang live radio in de hoogste kerstsferen. Verwacht je aan heel veel inspiratie voor jouw kerstfeest, van menu tot pakjes, en natuurlijk aan de beste kerstmuziek.

Zo brengen Sven en Anke jou op vrijdag 22 december helemaal in de stemming met de Kerstparade Top 100. Dé sfeervolle opwarmer voor de Joe Kerstparade, die ’s avonds de straten van Hasselt omtovert tot één groot magisch kerstfeest.

 

JOE & CARREFOUR KUNNEN NIET WACHTEN TOT KERSTMIS

Er staan er al twee te popelen om in de kerstsfeer te komen. Joe en Carrefour wachten namelijk liever niet tot 24 december om de kalkoen aan te snijden. 

Daarom organiseren ze in de aanloop naar Kerstmis de Pré-soirée Kerstdiner: de allereerste kerstdiners van het jaar voor jou en je familie. Te winnen via Joe. Te genieten in het Joe Christmas House, volledig verzorgd door Carrefour.