De komende weken gaat VTM Koken op zoek naar Vers Talent: nieuwe online gezichten met een passie voor koken.

8 of 88 jaar? Doet er niet toe. Zo lang je maar met veel enthousiasme de lekkerste dingen op tafel tovert en je kookkunsten met de wereld wil delen.

 

Pottenkijkers welkom!

De inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten. Een interne jury beslist nu welke kandidaten straks worden uitgenodigd in de testkeuken. Daar krijgen ze een week lang elke dag een culinaire uitdaging voorgeschoteld. Deze kookproeven zijn online te volgen zijn in smakelijke verslagen.

Uit deze nieuwe garde kiest een professionele jury vervolgens de finalisten die samen met het VTM Koken team hun skills kunnen verfijnen en vastleggen in een eigen kookfilmpje. Online kijkers kunnen stemmen op het beste filmpje en de finalist die met zijn eindresultaat de meeste stemmen verzamelt, wordt hét Vers Talent van VTM Koken.

De beste Verse Talenten zullen vanaf het najaar een forum krijgen op VTM Koken, aanwezig zijn bij events en bij partnerships met onze belangrijkste retailklanten.

 

Partner van Vers Talent

Kan jouw merk een bijdrage leveren aan de kookkunsten van onze Verse Talenten of wil je graag op een andere manier mee het online kookverhaal op VTM Koken bouwen neem dan zeker contact op met Bert De Cort (02/255.32.16).