Op donderdag 1 juni 2017 liet KAMERAKI, het interne online productiehuis van MEDIALAAN, CONTOUR los op de beauty- en fashionwereld. CONTOUR is te vinden op YoutubeInstagram en Facebook, en is een online inspiratiebron boordevol tutorials, lookbooks en streetstyle video's.

Els Vercauteren, hoofd KAMERAKI: “Voor CONTOUR werken we samen met persoonlijkheden die binnen de wereld van beauty en fashion een sterke community aanspreken en vooral heel geloofwaardig en authentiek zijn. Vandaag kent het grotere publiek hen vooral via Instagram. Met CONTOUR zetten ze hun eerste stappen in video.”

Voor dit project werkt KAMERAKI samen met talentvolle Vlaamse influencers. Monica Ho, Paulien Riemis, Anouk Lannoo en Crystal Die weten alles over beauty en fashion. Zij zorgen mee voor de inhoudelijke invulling van CONTOUR. Een vijfde persoonlijkheid, Marlotte Cornelis, versterkt het CONTOUR-team met haar make-up en themalooks die altijd nét een beetje over the top zijn.

KAMERAKI bestaat ondertussen meer dan een jaar. Die speeltuin voor creatieve makers met focus op content creatie, jong talent en innovatie heeft tot nu vooral geëxperimenteerd achter de schermen. Met CONTOUR is het nu tijd voor een volgende stap.