De 4e editie van de Fairtime Award wordt ietsje vroeger gelanceerd. Geen reden tot paniek, de deadline ligt net zoals vorige jaren in maart. Het grote voordeel: meer tijd om nóg sterkere radioconcepten en tv-scripts te bedenken.
De internationale paper Defining a View stelt het begrip ‘viewability’ op scherp. MEDIALAAN schreef mee.
Blik vooruit op 19 april 2018. Ontdek dan de toekomst van marketing en media tijdens Fuel by MEDIALAAN.
Deze young potentials kregen en grepen de unieke kans om de media van binnenuit te ontdekken in de MEDIALAAN Academy.
Sinds 2 oktober wonen VTMKZOOM en KADET gezellig samen onder de koepel VTM Kids. Dit nieuwe koepelbrand verenigt het allergrappigste van VTMKZOOM met de avonturen van KADET.
Met het najaar startten er ook enkele unieke campagnes wat betreft non-spot advertising. Vanuit een doorgedreven partnership met de adverteerder werden creatieve campagnes bedacht die het beste van de adverteerder combineren met de sterkte van het MEDIALAAN-merk. Dit waren alvast de 3 uitschieters van de voorbije maand.
MEDIALAAN gelooft dat werkelijke online data de sleutel zijn tot impactvol adverteren. Dat ‘view is een view’-principe trekken we nu nog sterker door met het invoeren van Cross Device User Capping.
Premium video heeft een meerwaarde voor de consument en de adverteerder. De content is van hoge kwaliteit en professioneel gemaakt, en komt online videoreclame in een veilige, impactvolle en exclusieve omgeving terecht. Ontdek hier de drie take-aways over de waarde van premium video.
VTM verwelkomt gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari in haar keuken en we kruiden VTM Koken met nog meer Vers Talent.
Op 3 oktober nodigen MEDIALAAN en de andere Belgische regies je uit voor Tell A Vision, je jaarlijkse inspiratiedag over televisie en radio.