Wie volgt ‘Summer of 69’ van Bryan Adams op als nummer 1? Vanaf vrijdag 13 mei 2016 om 09.00 uur start de 80's Top 800 bij JOE fm. Laat de jaren '80 opnieuw acht dagen lang door je speakers knallen.

JOE-dj Nathalie Delporte lanceert ook 'Born in the 80's'. Elke avond tussen 18.00 uur en 19.00 uur nodigt ze een bekende gast uit om terug te blikken op de muzikale periode waarin ze geboren zijn. MilowNatalia en Eline De Munck zijn alvast van de partij.

Pac-Man, het iconische arcadespel uit de jaren '80, zal ook een belangrijke rol spelen tijdens de 80's Top 800 bij JOE fm. "We hebben een oude Pac-Man-speelkast van onder het stof gehaald en hier op onze radiovloer gezet. Een old school klassement zal uitmaken wie van de JOE-dj's en heel wat bekende gezichten de grote Pac-Man-winnaar wordt", vertelden JOE-dj's Leen en Raf op de radio.  

Ook jij kan winnen! Speel de online versie van Pac-Man op joe.be en ga voor de hoogste score. Wie weet nodigen we jou wel uit om op vrijdag 20 mei 2016 de Pac-Man-finale bij ons te komen spelen. Als je wint, ga je met onze Pac-Man-speelkast naar huis. En dat is niet alles! De radiozender geeft ook een meet & greet weg met de nummer 1 van vorig jaar: Bryan Adams. Om met deze hoofdprijs te gaan lopen, kan je op antenne meespelen. 

Luister zeker naar JOE fm tijdens de 80's Top 800 en maak kans op een van de leuke prijzen.