'2 Meisjes op het Strand' is de nieuwe VTM-show die deze zomer wordt opgenomen op het Klein Strand van Oostende. Op 9, 17 en 23 augustus staan er telkens een reeks bekende artiesten op het podium die niets dan zomerhits zullen brengen. En bij elke opname zijn twee andere bekende meisjes host van het programma.

In '2 Meisjes op het Strand' worden telkens 8 artiesten uitgenodigd. Samen brengen ze 12 zomerhits: solo, in een verrassend duo of in groep. Tussen de optredens door zijn er speciale filmpjes vol muziek en gunnen de meisjes de kijkers ook enkele exclusieve backstagebeelden.

 

9 augustus: Olga Leyers en Dina Tersago bijten spits af

Op dinsdag 9 augustus bijten Olga Leyers en Dina Tersago de spits af als de 2 Meisjes op het Strand. Zij ontvangen Bent Van LooyK3, State of Mind (Gilles, Kjell, Sepp en Sebastian van The Voice), Johannes Genard, Lola & Jan (ook van The Voice), Coco Jr., Gers Pardoel en Zwartwerk die het zomergevoel zullen aanwakkeren. 

 

17 augustus: Girlpower verzekerd met Natalia en Nathalie Meskens

Tijdens de tweede editie van '2 Meisjes op het Strand' zal er enorm veel girlpower aanwezig zijn met Nathalie Meskens en Natalia als hosts. Nathalie blijft haar eigenste zelve en laat het Natalia-zijn deze keer volledig aan Natalia over. Samen verwelkomen de boezemvriendinnen Laura Tesoro, Paul Michiels, Ian Thomas, Stan Van Samang, Laura Lynn, Christoff, Belle Perez en 2 Fabiola.

 

23 augustus: 3 Meisjes op het Strand

23 augustus zijn het niet 2, maar 3 Meisjes op het Strand. Dan maken Marthe, Hanne en Klaasje hun debuut als gastvrouwen van een tv-show. Zij zullen het publiek warm maken voor Milow, Slongs Dievanongs, Tourist LeMC, Dana Winner, KIA, Bart Peeters, Jan van The Voice, Pieter Embrechts & Isolde Lasoen en Willy Sommers

 

VTM en de stad Oostende nodigen dan ook iedereen uit om op 9, 17 en 23 augustus 2016 massaal naar het Klein Strand af te zakken voor '2 Meisjes op het Strand'. De uitzendingen van '2 Meisjes op het Strand' volgen vanaf 19 augustus 2016, drie weken lang op vrijdagavond bij VTM.