Wind in je haren, muziek in je oren, dansende benen en de geur van onze Belgische zee op de achtergrond? 2 Meisjes op het Strand is terug!

Op dinsdag 8 augustus 2017 presenteren Olga Leyers en Laura Tesoro de start van 2 Meisjes op het Strand in OostendeWoensdag 9 augustus presenteert Nathalie Meskens samen met Ruth Beeckmans en ook Tine Embrechts en Josje Huisman vormen dan een gelegenheidsduo. 

Op het programma staan opnieuw tal van bruisende artiesten: Isabelle A, Helmut Lotti, Natalia, Milo Meskens en Christoff trekken op 8 augustus de muzikale zomer op gang. Woensdag sturen Nathalie & Ruth en Tine & Josje nog eens 15 muzikale gasten het podium op zoals K3, Niels Destadsbader, Soulsister, Bart Peeters en Gers Pardoel. Goed voor avonden lang gevuld met de allerbeste zomerhits!

Kom jij ook naar het grootste en meest muzikale strandfeest van het jaar? Wees er dan bij op 8 en 9 augustus! Dinsdag vanaf 20.30 uur barst de muziekshow los op het Klein Strand in Oostende. En vanaf eind augustus kan je alles opnieuw meebeleven bij VTM in 3 afleveringen.

Come join us where the music meets the ocean. Tot dan!