VTM is ons brede publieksmerk dat leven in de familie brengt met een waaier van fris gemaakt entertainment en fictie van eigen bodem. VTM is complexloos, wil raken en biedt een warme welkom aan gans de familie. Op die manier is VTM uitgegroeid tot een merk dat actief in de gemeenschap staat en een sterke band met haar kijkers onderhoudt.

Q2 vormt samen met Qmusic, de grootste radiozender van MEDIALAAN, het Q-merk. Q staat voor entertainment voor jongvolwassenen. Q2 brengt herkenbare, populaire programma’s. Programma’s die een positief gevoel nalaten. We investeren in de beste internationale series en films, topvoetbal met Champions League, avontuur en muziek. Zo maken we op onze manier de wereld een beetje een fijnere plek. YOU MAKE US Q!

Vitaya wil de dynamische actieve vrouw  & mama laten genieten en ontspannen door kwalitatief entertainment te brengen. En haar inspireren om het meeste te halen uit haar me-time-moment!

CAZ, de mannenzender van MEDIALAAN zorgt voor je dagelijkse selectie van kaskrakers en meer. Zet je schrap voor de strafste Amerikaanse actiefilms en series, afgewisseld met comedy van de bovenste plank. CAZ, jouw extra brok testosteron!

Yep, hier ben je aan ’t goede adres voor massa’s plezier, actie en avontuur. Dat krijg je nu eenmaal als je VTMKZOOM en KADET samenbrengt op één plek. In de VTM KIDS-app vind je de leukste video’s, te gekke feestjes en wedstrijden.

De leukste plek van het land heb je altijd bij de hand: de VTM KIDS-app. Download de app snel! Hij is 100% gratis en 200% fun.

De filosofie van Qmusic vatten we samen in de baseline. “You make us Q” is een belofte die Qmusic in al zijn uitingen wil waarmaken: zowel op radio als bij onze acties staat de luisteraar steeds centraal. Qmusic garandeert je steeds informatie over de meest actuele én spraakmakende gebeurtenissen, up-to-date muzieknieuws, en tovert de nieuwste en populairste muziek uit jouw radio. Dit alles in een kader van aangename radiostemmen, toffe jingles en verrassende radiomomenten. Deze mix zorgt ervoor dat de luisteraar met plezier en een goed gevoel naar Qmusic luistert, de hele dag door.

 

Met de nieuwe baseline ‘All The Way’ wordt Joe in een nieuw, hedendaags kleedje gestoken. Met een mix van classics en hits van nu, wil de radiozender meer dan ooit de generatie van 35- tot 50-jarigen bereiken in Vlaanderen. Sven Ornelis en Anke Buckinx nemen de ochtend voor hun rekening. Rani De Coninck is een nieuwkomer bij Joe en presenteert samen met Raf Van Brussel de avondspits.

VTM NIEUWS houdt u dagelijks op de hoogte van de brede actualiteit in binnen- en buitenland. We zijn er waar het gebeurt, wanneer het gebeurt en altijd vanop de eerste rij. We zijn altijd kritisch en zoeken een antwoord op de vragen die u zich stelt. VTM NIEUWS is er elke dag om 13 uur, 17.45 uur en 19 uur bij VTM en de hele dag door op vtmnieuws.be en de sociale media. We zijn er, voor u.

VTM Koken is de Lekkerste plek van Vlaanderen!

Fan van vlees? Of liever veggie? Een diner met 2? Of aperitiefhapjes voor een avondje onder vrienden?  Op VTM Koken staan meer dan 4000 recepten en stap-voor-stap video’s. Zo vindt elke kookfanaat, van beginnende kok tot geoefende chef, zijn dagelijkse portie inspiratie voor een lekkere maaltijd.

VTM Koken is ook het online kookplatform van de VTM chefs. Alle gerechten die Sofie Dumont in ‘De Keuken van Sofie’ maakt, kan je dan ook makkelijk terugvinden op vtmkoken.be. 

Gratis tv kijken op jouw manier, dat doe je met Stievie FREE. Met Stievie FREE kun je gratis naar de zeven zenders van MEDIALAAN (VTM, Q2, CAZ, Vitaya, VTMKZOOM, KADET & Qmusic) kijken. Zowel live als tot 6 dagen terug op laptop, tablet en op smartphone.

Met Stievie PREMIUM kan je kijken naar een brede waaier van 18 topzenders waaronder alle Medialaan-zenders, één, VIER, National Geographic, TLC,.. Daarnaast kan je ook opnemen en jouw opnames offline bekijken. Stievie PREMIUM is beschikbaar voor slechts €9,99/maand.

Zowel Stievie FREE als Stievie PREMIUM zijn te bekijken op alle wifi-netwerken in heel de EU.

Mobile Vikings neemt geen genoegen met de status quo in telecom. Het unieke aanbod is stevig opgebouwd rond mobiele data en effent steevast nieuwe paden voor zowel herlaadkaarten als abonnementen. Omdat we, net als onze Viking-community, oprecht blijven geloven dat het anders moet en kàn. Stay restless.

Bij JIM Mobile doet ieder z’n voordeel. We geloven namelijk dat mobiel surfen, bellen en sms’en helemaal niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we simpele en budgetvriendelijke tarieven aan voor herlaadkaarten en abonnementen.