Pakkende reality bij VTM en steengoede series bij Q2. Er staat je de komende weken heel wat te wachten!

 

VTM

Special Forces

Ze zijn al jaren een elite-eenheid van het Belgische leger, maar over hun vaak gevaarlijke acties is weinig geweten: gegijzelde Belgen bevrijden, ambassadepersoneel en hun gezinnen evacueren uit oorlogsgebied, burgers redden als er een genocide uitbreekt en nog veel meer. In Special Forces krijgt de kijker voor het eerst een beeld van de missies van deze hypergetrainde soldaten, die 24/7 paraat zijn om overal ter wereld moeilijke militaire opdrachten uit te voeren. 

Special Forces, vanaf donderdag 1 december om 21.50 uur

 

Helden van Hier: In de Lucht

Zes moedige spoedartsen, vijftien doorgewinterde spoedverplegers, enkele hoogopgeleide piloten en indrukwekkende luchtbeelden. Helden van Hier: In de Lucht neemt de kijker mee op interventie met één van de oudste heli-hulp projecten van Europa en wordt volledig ondergedompeld in de actie met geavanceerde cinemacamera’s, bodycams en GoPro camera’s en ervaren de spanning en adrenaline door de ogen van de dokters en verplegers. 

Helden van Hier: In de Lucht, vanaf woensdag 16 november om 21.15 uur

 

Lotgenoten

In deze reportagereeks van VTM NIEUWS doen getuigen hun eigen verhaal over acht van de grootste tragedies uit de recente Belgische geschiedenis. Slachtoffers, familieleden, getuigen, hulpverleners beschrijven op indrukwekkende wijze hoe zij die rampzalige dag vol drama en tragiek hebben beleefd. Hoe ze zweefden tussen hoop en wanhoop, tussen vreugde en verdriet. Hoe ze elkaar hebben geholpen, hoe ze elkaar hebben getroost. Hoe ze lotgenoten werden.

Lotgenoten, vanaf maandag 21 november om 21.45 uur

 

Q2

Life in Pieces

Of het nu de geboorte is van een kind of de eerste tongzoen die letterlijk in het water dreigt te vallen, het zijn stuk voor stuk gebeurtenissen die bijblijven. Maar de tijd vliegt. Genieten van elke moment en herinneringen opdoen is dus geen overbodige luxe en laat dat nu net hetgeen zijn wat Joan, John en hun drie kinderen Matt, Greg en Heather doen in de komische reeks Life in Pieces. Volg hun verhaal in geuren en kleuren over de soms ongemakkelijke, hilarische en vooral mooie momenten en mijlpalen uit hun leven.

Life in Pieces, vanaf 1 december om 19.45 uur

 

Game of Thrones - seizoen 6

Vertrouwde gezichten smeden nieuwe verbonden om hun overlevingskansen te vergroten, terwijl nieuwe personages hun opwachting maken om de balans van de gevestigde orde te verstoren. De overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos bereiden zich voor om hun eigen onzekere lotsbestemming in vervulling te doen gaan. De grote vraag van seizoen 6 is of Jon Snow herrijst uit de dood.

Games of Thrones, vanaf zondag 20 november om 21.00 uur