Elke maand meet het MEDIALAAN Topspot-onderzoek de impact van televisiespots op haar tv-zenders. En de beste spots van afgelopen maand gaan gepaard met 'mixed feelings'.
MEDIALAAN wil jouw merk en campagnes de hoogst mogelijke impact geven. Het medialandschap is echter nog nooit zo complex geweest en de roep om toewijsbare effecten van media-investeringen wordt alsmaar luider.
De laatste maanden van het jaar brachten niet alleen koud en stralend najaarsweer, het verzekerde ons ook van knusse tv-avonden waarbij Vlamingen massaal afstemden op de MEDIALAAN-zenders.
Impact klinkt gelukkig altijd anders. Want afgelopen maand waaide een enorme variatie de Spot On-top 3 binnen.
Met de gezellige feestdagen op komst, weten heel wat spots de gevoelige snaar te raken. Zo gaan gaan we zalig zeemzoet de feesten tegemoet.
Er zijn voor elkaar. Dat Rode Neuzen Dag-advies nemen ook de andere adverteerders van de beste radiospots van afgelopen maand ter harte.
VTM pakte in oktober uit met een nieuwkomer van formaat: Belgium’s Got Talent. De zender behaalde hiermee een marktaandeel van 24,5% op VVA 18-54.
In de Topspots van afgelopen maand hebben onze adverteerders hun inspiratie gehaald bij de allerkleinsten. En dat levert uiteraard weer enkele pareltjes van spots op!
Tijdens de herfstvakantie opent VTMKZOOM opnieuw de deuren van De Speelgoedfabriek. In Flanders Expo in Gent kunnen kinderen zich van vrijdag 4 november tot zondag 6 november iedere dag uitleven in een wereld vol speelgoed.
VTM zet enkele sterke personalities in dit najaar. De zender behaalde hiermee in september een marktaandeel van 25,2% op VVA 18-54.