Goed nieuws voor iedereen met een knotsgekke ondernemingszin. Vanaf 2 mei delen Sam, Heidi, Maarten en Dorothee opnieuw Plezante Premies uit. 9 dagen lang valt maar liefst 50.000 euro te verdienen. Vaak ontbreekt het geld om het meest geestige, warme of wereldverbeterende project te realiseren. Met de Plezante Premies willen de Q-dj’s toekomstige ondernemers een duwtje in de rug geven en zo de wereld een beetje leuker maken.

 

Verrassend jurypanel

Van 2 tot en met 12 mei komen elke weekdag de plezantste projecten aan bod tijdens de ochtendshow van Sam & Heidi. In de avondspits reiken Maarten en Dorothee de premie uit. Aan wie, dat beslist de jury. Die bestaat elke dag uit drie nieuwe Qmusic-luisteraars en één juryvoorzitter. Maar... dit jaar is er meer dan één juryvoorzitter. Ze zijn maar liefst met drie die elkaar afwisselen: An Lemmens, Hans Bourlon en Véronique Leysen.   

    

 

Overweldigend succes

Iedereen met een droomproject of met zin om te jureren, kan zich inschrijven via Qmusic.be en via de Q-app. Met meer dan 2.000 inzendingen vorig jaar waren de Plezante Premies een enorm succes. Slechts 10 daarvan, waaronder een kinderboerderij en een Mocktailbar, kaapten de geldprijs weg.