Mooi werk voor mooie doelen: de winnaars van de 3e Fairtime Award zijn nu on air én online te horen en te beluisteren.
De Belgische regies nodigen je uit voor Tell A Vision. Een jaarlijkse must vol inspiratie over de toekomst van video, radio en jouw merk.
Olala patron! Ontdek hier de meest gelikete radiospots van mei.
Time flies when having fun. Het Q-Beach House begint straks aan zijn tiende zomer op het Oostendse strand! Maar verwacht geen nostalgische terugblik, wel nieuwigheden, actie en veel fijne muziek.
MEDIALAAN reikte op 8 juni zijn jaarlijkse Topspots Awards uit. Nieuw deze editie was de categorie Non-profit. Daarnaast werden ook voor het eerst radiospots in de bloemetjes gezet.
Het CIM heeft vanmorgen de nieuwe luistercijfers voor de Vlaamse radiomarkt bekend gemaakt. Deze resultaten bestrijken de periode van 7 januari tot en met 15 april 2017.
Een hoofd vol inspiratie en Fuel. De eerste Fuel by MEDIALAAN werkte zéér aanstekelijk.
Aprilse grillen? Nou en of. Het weer was de voorbije maand allesbehalve zonnig en warm.
De winnaars van de MEDIALAAN Fairtime Award, een creatieve wedstrijd voor sociale en humanitaire organisaties, zijn bekend. Wereldsolidariteit wint een tv- en onlinecampagne bij MEDIALAAN, en Ouders van Verongelukte Kinderen een radiocampagne. Dat besliste een zeskoppige, professionele jury.
Op Qmusic vallen vanaf 2 mei tot en met 12 mei opnieuw Plezante Premies te verdienen. Alles is hetzelfde als vorig jaar, enkel de jury heeft zich wat uitgebreid.