VTM verwelkomt gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari in haar keuken en we kruiden VTM Koken met nog meer Vers Talent.
Op 3 oktober nodigen MEDIALAAN en de andere Belgische regies je uit voor Tell A Vision, je jaarlijkse inspiratiedag over televisie en radio.
Op donderdag 1 juni liet KAMERAKI CONTOUR los op de beauty- en fashionwereld. CONTOUR is te vinden op Youtube, Instagram en Facebook, en is een online inspiratiebron boordevol tutorials, lookbooks en streetstyle video's.
Ontmoet Quinten, het hoofdpersonage in een nieuwe Q-webserie. En bij VTM gaat Familie ook deze zomer online verder.
Een hoofd vol inspiratie en Fuel. De eerste Fuel by MEDIALAAN werkte zéér aanstekelijk.
Jonge keukenprinses? Opa die kei-lekkere desserts maakt? Iedereen kan het Vers Talent van VTM Koken worden.
Bij MEDIALAAN bieden we nu voor alle campagnes op ons netwerk gratis viewabilityrapporten, opgemaakt door een onafhankelijke partij: MOAT.
Begin september lanceerde MEDIALAAN de nieuwe Q-app, die tv en radio samenbrengt. Zo luister je radio en kijk je tv in één en dezelfde app. En deze vernieuwing was een groot succes!
Vanaf maandag 5 september 2016 kunnen de Q2-kijkers via Q2.be en de Q-app live en uitgesteld naar Q2 kijken, waar en wanneer hij of zij wil en dit op laptop, PC, smartphone en tablet.
Maandag 18 juli lanceerde vtm.be een primeur: een eigen online serie, ‘Dubbelspel’. De webserie is, elke weekdag vanaf 11.00 uur, te volgen via vtm.be en de VTM-app.