Ontmoet Quinten, het hoofdpersonage in een nieuwe Q-webserie. En bij VTM gaat Familie ook deze zomer online verder.
Een hoofd vol inspiratie en Fuel. De eerste Fuel by MEDIALAAN werkte zéér aanstekelijk.
De komende weken gaat VTM Koken op zoek naar Vers Talent: nieuwe online gezichten met een passie voor koken.
Bij MEDIALAAN bieden we nu voor alle campagnes op ons netwerk gratis viewabilityrapporten, opgemaakt door een onafhankelijke partij: MOAT.
Begin september lanceerde MEDIALAAN de nieuwe Q-app, die tv en radio samenbrengt. Zo luister je radio en kijk je tv in één en dezelfde app. En deze vernieuwing was een groot succes!
Vanaf maandag 5 september 2016 kunnen de Q2-kijkers via Q2.be en de Q-app live en uitgesteld naar Q2 kijken, waar en wanneer hij of zij wil en dit op laptop, PC, smartphone en tablet.
Maandag 18 juli lanceerde vtm.be een primeur: een eigen online serie, ‘Dubbelspel’. De webserie is, elke weekdag vanaf 11.00 uur, te volgen via vtm.be en de VTM-app.
Na woensdag 29 juni blijven de Familie-kijkers achter met één prangende vraag: heeft Niko June vermoord? Ongeduldig hoeven ze niet te zijn, want VTM lanceert opnieuw webexclusieve afleveringen die de zomer zullen overbruggen.
Met meer dan 1 miljoen zijn ze: de gebruikers van de VTM-app. En die app wordt nu nóg straffer. Vanaf maandag 23 mei wordt live kijken toegevoegd aan het gratis aanbod van de VTM-app én van vtm.be.
MEDIALAAN stelt met trots het gloednieuw intern online productiehuis KAMERAKI voor, dat exclusief online video content creëert. Dit zowel voor de radio-en tv-merken van MEDIALAAN als online content die volledig los staat van de merken.