MEDIALAAN gelooft dat werkelijke online data de sleutel zijn tot impactvol adverteren. Dat ‘view is een view’-principe trekken we nu nog sterker door met het invoeren van Cross Device User Capping.
Premium video heeft een meerwaarde voor de consument en de adverteerder. De content is van hoge kwaliteit en professioneel gemaakt, en komt online videoreclame in een veilige, impactvolle en exclusieve omgeving terecht. Ontdek hier de drie take-aways over de waarde van premium video.
VTM verwelkomt gezondheidsgoeroe Sandra Bekkari in haar keuken en we kruiden VTM Koken met nog meer Vers Talent.
Op 3 oktober nodigen MEDIALAAN en de andere Belgische regies je uit voor Tell A Vision, je jaarlijkse inspiratiedag over televisie en radio.
Op donderdag 1 juni liet KAMERAKI CONTOUR los op de beauty- en fashionwereld. CONTOUR is te vinden op Youtube, Instagram en Facebook, en is een online inspiratiebron boordevol tutorials, lookbooks en streetstyle video's.
Ontmoet Quinten, het hoofdpersonage in een nieuwe Q-webserie. En bij VTM gaat Familie ook deze zomer online verder.
Een hoofd vol inspiratie en Fuel. De eerste Fuel by MEDIALAAN werkte zéér aanstekelijk.
Jonge keukenprinses? Opa die kei-lekkere desserts maakt? Iedereen kan het Vers Talent van VTM Koken worden.
Bij MEDIALAAN bieden we nu voor alle campagnes op ons netwerk gratis viewabilityrapporten, opgemaakt door een onafhankelijke partij: MOAT.
Begin september lanceerde MEDIALAAN de nieuwe Q-app, die tv en radio samenbrengt. Zo luister je radio en kijk je tv in één en dezelfde app. En deze vernieuwing was een groot succes!